Zrcadlová poleva Mirror Glaze Slaný karamel, 600g

Kód: 90401
219 Kč 195,54 Kč bez DPH
Skladem
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Přípravek vhodný jako lesklá poleva s příchutí pistácie na zmrzliny, dorty, semifredda, bavorské krémy, mousse a koláče. Zachovává svůj lesk i při - 20°C.

Země původu: Itálie, MEC3

Hmotnost: 600g

ZPŮSOB POUŽITÍ

1) Příprava polevy na dorty:
Pro lepší glazování se doporučuje vyjmout dorty z mrazáku nebo z ochlazovače asi při -18 °C / -20 °C
RADY: Dorty připravené ke glazování by neměly mít strukturu příliš nadýchanou/provzdušněnou, aby se zabránilo tvorbě bublin při nanášení glazury. 
Např. základ semifreda ("napůl chladné dezerty") vytvoří strukturu hodně nadýchanou, která se glazuje velmi obtížně. Navíc se doporučuje, aby nedošlo k tepelnému šoku, např. vyndat dort přímo z ochlazovače při teplotě -30 °C /- 40 °C

2) POUŽITÍ POLEVY: 
Zahřát polevu v mikrovlnné troubě v rozmezí teploty 40-45 °C, aby se dosáhlo přiměřené tekutosti.
RADY: Zacházet s výrobkem pomocí špachtle, velmi jemně tak, aby se zabránilo tvorbě bublin. Doporučuje se případně použití ponorného mixéru k získání glazury (polevy) dokonale lesklé a bez bublin.

3) POLEVA NA DORTY:
Vyndejte dort z mrazáku, vyjměte jej z formy a položte jej na horní mřížku. Nalijte polevu do středu dortu. Díky svojí tekutosti se stejnoměrně rozprostře a přilne také po stranách. Počkejte, až na úplné rozpuštění polevy na dortu a umístěte jej do kartónu. 

4)SKLADOVÁNÍ DORTŮ VE VITRÍNĚ při teplotě -18/-20 °C

5)SKLADOVÁNÍ DORTŮ VE VITRÍNĚ při teplotě + 4 °C
RADY: Právě poglazované dorty musí být udržovány alespoň 15-20 min. v mrazáku. Následně mohou být uloženy do vitríny při teplotě nad nulou.


K přípravě používejte jen čisté a suché nástroje. Zavírejte balení po každém použití. Skladujte v chladu a suchu, nevystavujte přímému slunečnímu záření.

SLOŽENÍ: Cukr, voda, glukózo-fruktózový sirup, slazené kondenzované mléko, karamelizovaný cukr, potravinářská želatina, zahušťovadlo (agar-agar), přírodní aroma, aromatický karamel přípravek (cukr, sušený glukózový sirup, máslo, smetana), kyselina (kyselina mléčná), sůl, antioxidant (citrát sodný), konzervační látka (sorbát draselný).
Může obsahovat stopy sóji, vajec, mandlí, lískových ořechů, vlašských ořechů a pistácií.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: