Zrcadlová poleva Mirror Glaze Mango, 600g
Kód: 90403Detailní popis produktu
Přípravek vhodný jako lesklá poleva s příchutí pistácie na zmrzliny, dorty, semifredda, bavorské krémy, mousse a koláče. Zachovává svůj lesk i při - 20°C.
Země původu: Itálie, MEC3
Hmotnost: 600g
ZPŮSOB POUŽITÍ
1) Příprava polevy na dorty:
Pro lepší glazování se doporučuje vyjmout dorty z mrazáku nebo z ochlazovače asi při -18 °C / -20 °C
RADY: Dorty připravené ke glazování by neměly mít strukturu příliš nadýchanou/provzdušněnou, aby se zabránilo tvorbě bublin při nanášení glazury.
Např. základ semifreda ("napůl chladné dezerty") vytvoří strukturu hodně nadýchanou, která se glazuje velmi obtížně. Navíc se doporučuje, aby nedošlo k tepelnému šoku, např. vyndat dort přímo z ochlazovače při teplotě -30 °C /- 40 °C
2) POUŽITÍ POLEVY:
Zahřát polevu v mikrovlnné troubě v rozmezí teploty 40-45 °C, aby se dosáhlo přiměřené tekutosti.
RADY: Zacházet s výrobkem pomocí špachtle, velmi jemně tak, aby se zabránilo tvorbě bublin. Doporučuje se případně použití ponorného mixéru k získání glazury (polevy) dokonale lesklé a bez bublin.
3) POLEVA NA DORTY:
Vyndejte dort z mrazáku, vyjměte jej z formy a položte jej na horní mřížku. Nalijte polevu do středu dortu. Díky svojí tekutosti se stejnoměrně rozprostře a přilne také po stranách. Počkejte, až na úplné rozpuštění polevy na dortu a umístěte jej do kartónu.
4)SKLADOVÁNÍ DORTŮ VE VITRÍNĚ při teplotě -18/-20 °C
5)SKLADOVÁNÍ DORTŮ VE VITRÍNĚ při teplotě + 4 °C
RADY: Právě poglazované dorty musí být udržovány alespoň 15-20 min. v mrazáku. Následně mohou být uloženy do vitríny při teplotě nad nulou.
K přípravě používejte jen čisté a suché nástroje. Zavírejte balení po každém použití. Skladujte v chladu a suchu, nevystavujte přímému slunečnímu záření.
SLOŽENÍ: Glukózo-fruktózový sirup, voda, cukr, dextróza, modifikovaný škrob, potravinářská želatina, koncentrovaná mangová šťáva 1,0 %, barviva: (kurkuma, kokineal), antioxidanty: (citrát sodný, laktát vápenatý), zahušťovadla: (pektin, trikalciumcitrát, polyfosforečnan sodný) ), regulátor kyselosti: (kyselina citronová), aromata, konzervační látky: (sorbát draselný).
Může obsahovat stopy sóji, mléka, vajec, mandlí, lískových ořechů, vlašských ořechů a pistácií.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.