Směs na korpus Puratos Tegral Satin Red Velvet, 1,5kg
Kód: 20213Detailní popis produktu
Tegral Satin Red Velvet je kompletní suchá směs, do které stačí přidat pouze vejce, vodu a olej. Výsledné těsto je saténově hladké a má hustou konzistenci. Tato celistvá tekutá hmota umožňuje snadnou manipulaci, ať už těsto roztíráte na plech nebo plníte do Vámi zvolených forem.
HMOTNOST: 1.5 kg
DÁVKOVÁNÍ:
- 1 000 g Tegral Satin Red Velvet
- 300 g olej rostlinný
- 220 g voda
- 350 g vejce
POSTUP:
Do mísy navážíme vodu, vejce a olej, přidáme Tegral Red Velvet a krátce pomalu zamícháme plochým nástavcem hnětače a vymícháme celistvé těsto. Nemícháme rychle a ani nešleháme! Těsto můžeme vymíchat i ručně v misce.
Z připraveného těsta můžeme nadávkovat dortové korpusy do ráfků, muffiny do papírových košíčků, lité buchty na plech, bábovky, korpusy na cupcakes,...
Pečeme na cca 160 - 170 stupňů. Korpus cca 35 minut, bábovka cca 45 minut, cupcakes cca 30 minut. Doba pečení i teplota jsou závislé na velikosti výrobků a na konkrétní peci nebo troubě.
DOPORUČENÍ:
k přípravě používejte jen čisté a suché nástroje. Po otevření a použití obal pečlivě uzavřete.
SKLADOVÁNÍ:
Skladujte na suchém místě při teplotě do 25°C, maximální vlhkosti 65 %.
SLOŽENÍ:
cukr, pšeničná mouka, modifikovaný škrob, nativní pšeničný škrob, sušená syrovátka, emulgátory: estery mono a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou mléčnou (E472b), mono a diglyceridy mastných kyselin (E471), stearoylaktylát sodný (E481); sůl, pšeničný lepek, kypřící látky: difosforečnany (E450), uhličitany sodné (E500); řepkový olej, zahušťovadla: karboxymethylcelulóza (E466), guarová guma (E412); aroma, barviva: hydroxid železa (E172), karmín (E120); enzymy (obsahují pšenici).
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.