Silikonová podložka se skelným vláknem DINARA KASKO 60 x 40 cm

Kód: 60032
449 Kč –10 %
61mp9jdCm6L. AC SL1200
449 Kč –10 % 404,10 Kč 333,97 Kč bez DPH
Skladem
Možnosti doručení

Detailní informace

Pomoc s výběrem
Pomoc s výběrem
Rádi a často radíme s výběrem produktů.
Spolehlivý výběr
Spolehlivý výběr
Můžete se na nás obrátit, co řekneme to splníme.
Rady s pečením
Poradíme i s pečením. Máme blog a ptáte se nás ve zprávách.
Cukrářská dílna
Cukrářská dílna
Jsme vaší inspirací a malou cukrářskou dílnou.

Detailní popis produktu

Silikonová podložka na pečení je nepřilnavá podložka speciálně vyrobená pro pečení piškotů, chleba, croissantů, rohlíků, dortů, dortů, cupcaků, sušenek, paštiky, tuil, křehkého těsta a dalších.

Flexibilní a nepřilnavá konstrukce zajišťuje snadné vyjímání pečiva. Odolné sklolaminát potažené silikonem umožňuje opakované použití.

Podložka je však také vhodná pro vyvalování a práci s marcipánem, gumpastou, modelovací čokoládou a dalšími. nemusíte podsypávat. Materiál se nelepí.

Teplota použití -40 až 250°C

Velikost: ca. 60 x 40 cm.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Dinara Kasko Pastry Art byla založena v roce 2016 talentovanou mladou designérkou Dinarou Kasko

Dinara Kasko se proslavila svými neobvyklými dorty, které vznikají pomocí různých moderních inovativních technologií, 3D modelovacích programů, ale i tisku na 3D tiskárně. Díky její architektonické minulosti a novému pojetí cukrářského designu vyvolaly její dorty nebývalý rozruch a staly se virálními na webu. Geometrické cukrovinky se ukázaly být velmi oblíbené jak u běžných uživatelů sociálních sítí, tak u cukrářů, kteří chtěli vytvořit stejné dorty pro své zákazníky.

Dinara zahájila výrobu silikonových forem vlastního designu pod svým jménem. A díky skvělé zpětné vazbě od cukrářů a také stále rostoucí poptávce se její produkce během let rozrostla z malého handmade startupu v domácí kuchyni až po masovou průmyslovou výrobu, rostoucí tým a vlastní studio.
Dnes formy používají jak kutilové, tak profesionální cukráři po celém světě.

Zakoupením forem ušetříte čas na výrobu dekoru, protože samotná forma je krásná, neobvyklá, přitahuje pozornost a nemusíte ji zdobit. Hotovou zmrazenou pěnu stačí pokrýt glazurou nebo velurem.