RUBY Čokoláda RB2 32,8%, Callebaut, 1kg

Kód: 92598
Novinka
Značka: Callebaut
1 059 Kč 945,54 Kč bez DPH
Skladem
Možnosti doručení

Detailní informace

Pomoc s výběrem
Pomoc s výběrem
Rádi a často radíme s výběrem produktů.
Spolehlivý výběr
Spolehlivý výběr
Můžete se na nás obrátit, co řekneme to splníme.
Rady s pečením
Poradíme i s pečením. Máme blog a ptáte se nás ve zprávách.
Cukrářská dílna
Cukrářská dílna
Jsme vaší inspirací a malou cukrářskou dílnou.

Detailní popis produktu

Objevte čtvrtou čokoládu od Callebaut – Ruby RB2, která nabízí jedinečnou kombinaci přirozené rubínové barvy a intenzivní ovocné chuti s lehce kyselými tóny. Vyrobená přímo z kakaových bobů ruby, bez umělých barviv a příchutí, přináší neodolatelný zážitek pro vaše smysly.

Ideální pro všechny cukráře a chocolatiery, kteří chtějí své výtvory pozvednout na vyšší úroveň.

Ruby RB2 je perfektní volbou pro vytváření čokoládových krémů, glazé nebo jako čistá čokoláda, která oslní svou barvou i chutí.

Spotřebitelé vyhledávají intenzivnější chuťové zážitky. S ruby RB2 můžete uspokojit jejich touhy po nových čokoládových senzacích. Nová CHUŤ Ruby RB2 nabízí ovocnou chuť a pikantní, kyselé tóny.

Nová RUBÍNOVÁ BARVA Ruby RB2 je také  jiskřivější a rubínovější.

Unikátní barva a chuť ruby čokolády RB2 pocházejí z přírody, konkrétně z ruby kakaových bobů.

Ty obsahují specifické prekurzory, které po pečlivém zpracování uvolňují rubínovou barvu a chuť. Nejsou přidávány žádná umělá barviva ani příchutě připomínající bobulovité ovoce.

Základní informace o čokoládě:
Min. obsah kakaa: 32,8%
Min. obsah tuku: 37%
Obsah mléčné sušiny: 20,6%
Fluidita: 3 z 5 kapiček

Složení: Cukr; Kakaové máslo; Sušené plnotučné mléko; Kakaová hmota; Kyselina: kyselina citrónová; Emulgátor: sójový lecitin

Hmotnost: 1 kg (Jedná se rozvážené balení)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

 

DOMOV NEJLEPŠÍ BELGICKÉ ČOKOLÁDY

Callebaut vyrábí čokoládu v srdci Belgie již více než 100 let. Používá pouze nejkvalitnější suroviny a od svého vzniku se odhodlaně věnuje vytváření té nejlepší belgické čokolády. Tento závazek k kvalitě, tradici a inovacím dělá z čokolády Callebaut spolehlivého pomocníka pro šéfkuchaře a cukráře po celém světě, kteří vytvářejí vynikající a nezapomenutelné chutě.

OBJEVTE CALLEBAUT PRO PROFESIONÁLY OBORU STRAVOVÁNÍ

Callebaut se pyšní odborností a inovacemi, které pomáhají profesionálům z oblasti gastronomie dosáhnout z čokolády to nejlepší při každé příležitosti. Nabízí širokou škálu produktů – od intenzivní tmavé čokolády až po krémovou bílou a mléčnou čokoládu, a nově také rubínovou a zlatou čokoládu. Všechny produkty jsou vyrobené z 100% udržitelného kakaa, což podporuje odpovědné pěstování a šetrný přístup k přírodním zdrojům.

S KAŽDÝM CALLET™ ZANECHÁVÁTE STOPU

Výběrem čokolády Callebaut nejenže podporujete nejlepší belgickou čokoládu, ale také přispíváte k lepší budoucnosti pro pěstitele kakaa. Pro každý Callet™ z řady Finest Belgian Chocolate Callebaut získává 100% udržitelné kakao. Část z výnosů je reinvestována do pěstitelských komunit, což zahrnuje školení pro pěstitele a podporu mladých farmářů a farmářek v jejich profesním růstu. Callebaut je partnerem Nadace Cocoa Horizons, která spolupracuje s pěstovatelskými skupinami na zajištění udržitelného rozvoje a lepších pracovních podmínek.

PROČ CALLEBAUT?

Callebaut je víc než jen výroba čokolády. Je to závazek k lepší budoucnosti pro všechny – pro pěstitele kakaa, kteří mohou prosperovat díky spravedlivým podmínkám, pro komunity, které zlepšují své životní podmínky, a pro kuchaře, cukráře a řemeslníky, kteří mohou ve své práci růst a rozvíjet své sny. A především je to budoucnost, ve které si příští generace mohou užívat čokoládu a zároveň snižovat náš dopad na planetu.