Ruby čokoláda k polévání ICE Chocolate Callebaut, 2,5kg

Kód: 29774
2 349 Kč 2 097,32 Kč bez DPH
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Vhodná k polévání nanuků, cakepops cukroví a podobně.

Detailní informace

Pomoc s výběrem
Pomoc s výběrem
Rádi a často radíme s výběrem produktů.
Spolehlivý výběr
Spolehlivý výběr
Můžete se na nás obrátit, co řekneme to splníme.
Rady s pečením
Poradíme i s pečením. Máme blog a ptáte se nás ve zprávách.
Cukrářská dílna
Cukrářská dílna
Jsme vaší inspirací a malou cukrářskou dílnou.

Detailní popis produktu

100% čokoláda na nanuky, cukroví, ovoce, sušenky s výrazným lomem.

Vyrobeno z vysoce kvalitní belgické čokolády. Obsahuje růžovou čokoládu s obsahem 53,6% kakaových součástí - Callebaut Ruby. 

Ve formě drobných čoček.

Intenzivní ovocná chuť a čerstvé kyselé tóny představují senzaci pro každého požitkáře a nemají mezi čokoládami konkurenci.

Díky vysokému podílu kakaového másla se s čokoládou Ice Chocolate snadno pracuje: stačí rozpustit na 45°C a je to, bez nutnosti temperování. Ve zmrzlině či kolem ní čokoláda ztvrdne během několika vteřin a vytvoří lahodnou křupavou vrstvu. V ústech se rychle rozpouští a rozmazluje intenzivní chutí.

Složení: kakaové máslo, cukr, sušené plnotučné mléko, sušené odtučněné mléko, kakaová hmota, emulgátor: slunečnicový lecitin, kyselina citronová, přírodní vanilka.

Hmotnost: 2,5 kg

Ve vyšších teplotách neručíme za kvalitu doručení.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

 

DOMOV NEJLEPŠÍ BELGICKÉ ČOKOLÁDY

Callebaut vyrábí čokoládu v srdci Belgie již více než 100 let. Používá pouze nejkvalitnější suroviny a od svého vzniku se odhodlaně věnuje vytváření té nejlepší belgické čokolády. Tento závazek k kvalitě, tradici a inovacím dělá z čokolády Callebaut spolehlivého pomocníka pro šéfkuchaře a cukráře po celém světě, kteří vytvářejí vynikající a nezapomenutelné chutě.

OBJEVTE CALLEBAUT PRO PROFESIONÁLY OBORU STRAVOVÁNÍ

Callebaut se pyšní odborností a inovacemi, které pomáhají profesionálům z oblasti gastronomie dosáhnout z čokolády to nejlepší při každé příležitosti. Nabízí širokou škálu produktů – od intenzivní tmavé čokolády až po krémovou bílou a mléčnou čokoládu, a nově také rubínovou a zlatou čokoládu. Všechny produkty jsou vyrobené z 100% udržitelného kakaa, což podporuje odpovědné pěstování a šetrný přístup k přírodním zdrojům.

S KAŽDÝM CALLET™ ZANECHÁVÁTE STOPU

Výběrem čokolády Callebaut nejenže podporujete nejlepší belgickou čokoládu, ale také přispíváte k lepší budoucnosti pro pěstitele kakaa. Pro každý Callet™ z řady Finest Belgian Chocolate Callebaut získává 100% udržitelné kakao. Část z výnosů je reinvestována do pěstitelských komunit, což zahrnuje školení pro pěstitele a podporu mladých farmářů a farmářek v jejich profesním růstu. Callebaut je partnerem Nadace Cocoa Horizons, která spolupracuje s pěstovatelskými skupinami na zajištění udržitelného rozvoje a lepších pracovních podmínek.

PROČ CALLEBAUT?

Callebaut je víc než jen výroba čokolády. Je to závazek k lepší budoucnosti pro všechny – pro pěstitele kakaa, kteří mohou prosperovat díky spravedlivým podmínkám, pro komunity, které zlepšují své životní podmínky, a pro kuchaře, cukráře a řemeslníky, kteří mohou ve své práci růst a rozvíjet své sny. A především je to budoucnost, ve které si příští generace mohou užívat čokoládu a zároveň snižovat náš dopad na planetu.