Polykarbonátová forma na čokoládu *YUMMY 21MA2034, Martellato
Kód: 92446
Detailní popis produktu
Tato forma je vhodná na DUBAI čokoládu.
Forma na čokoládovou tabulku.
Výroba čokoládových bonbonů je velice jednoduchá.
Při výrobě plných čokolád nalijeme do formy čokoládovou hmotu, povrch srovnáme cukrářskou kartou a necháme ztuhnout.
Vždy použijte vytemperovanou čokoládu.
Pokud chceme vyrábět plněné bonbony, musíme nejdříve vyrobit tzv. skořápku, to představuje nanesení čokolády na boky tvarované formy, dáme do mrazáku podchladit a pokud je vrstva tenčí, naneseme vrstvu druhou. Do vytvořené skořepiny vkládáme požadovanou náplň - marcipán, alkoholové náplně, oříškové nebo karamelové. Záleží jen na naší fantazii a chuti. Při plnění skořepiny nezapomeneme na ponechání prostoru na zavíčkování bonbonu – tj. zalití náplně další vrstvičkou čokolády. Formu opět vkládáme do chladu a po ztuhnutí vyklepneme.
Materiál: polykarbonát - tvrdý plast
Rozměr formy: 275 x 205 x 26 mm
Rozměr tabulky: 155 x 75 h 20 mm
Počet pralinek ve formě: 250g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.