Polykarbonátová forma na čokoládu *TURN PRALINE MA1013, Martellato
Kód: 30695Detailní popis produktu
Forma na čokoládové pralinky.
Výroba čokoládových bonbonů je velice jednoduchá.
Při výrobě plných čokolád nalijeme do formy čokoládovou hmotu, povrch srovnáme cukrářskou kartou a necháme ztuhnout.
Pokud chceme vyrábět plněné bonbony, musíme nejdříve vyrobit tzv. skořápku, to představuje nanesení čokolády na boky tvarované formy, dáme do mrazáku podchladit a pokud je vrstva tenčí, naneseme vrstvu druhou. Do vytvořené skořepiny vkládáme požadovanou náplň - marcipán, alkoholové náplně, oříškové nebo karamelové. Záleží jen na naší fantazii a chuti. Při plnění skořepiny nezapomeneme na ponechání prostoru na zavíčkování bonbonu – tj. zalití náplně další vrstvičkou čokolády. Formu opět vkládáme do chladu a po ztuhnutí vyklepneme.
Materiál: polykarbonát - tvrdý plast
Rozměr formy: 275 x 175 mm
Rozměr pralinek: 40 x 19, výška 19mm
Počet pralinek ve formě: 25 - 10g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.