Ochucovací pasta pražené pistácie Babbi, 260g

Kód: 92254
Novinka
Značka: Callebaut
395 Kč 352,68 Kč bez DPH
Skladem
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

BABBI – CREMADELIZIA PISTÁCIE

Ochucovací prémiová pasta z pražených pistácií
Vysoce koncentrovaná pasta.

Složení: pražené PISTÁCIE 35%, cukr, slunečnicový olej, maltoextrin, rostlinná vláknina, dehydrovaný glukózový sirup, kakaové máslo, emulgátor: SÓJOVÝ lecithin.

Hmotnost: 260 g

Použití:
Zmrzlina
Krémy
Ganache
Mousse

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

 

DOMOV NEJLEPŠÍ BELGICKÉ ČOKOLÁDY

Callebaut používá pouze nejkvalitnější suroviny a již více než 100 let vyrábí v srdci Belgie nejlepší belgickou čokoládu. Čokoláda Callebaut, vyrobená s odhodláním předávaným z generace na generaci, je každý den spolehlivým pomocníkem pro šéfkuchař a nadšence při vytváření skvělých chutí.

OBJEVTE CALLEBAUT PRO PROFESIONÁLY OBORU STRAVOVÁNÍ

Callebaut nabízí nepřekonatelnou odbornost, která vám pomůže získat z čokolády maximum při každé příležitosti. To je všestrannost, kvalita a konzistence pěti barev Callebaut . Odhodlání předávané z generace na generaci k vytváření nejlepší belgické čokolády. A to vše je vyrobeno ze 100% udržitelného kakaa.

Objevte pět barev Callebaut, všechny vyrobené z nejlepší belgické čokolády. Od hluboké intenzity tmavé po neodolatelnou krémovost bílé a mléčné, až po vzrušující a inovativní rubínovou a zlatou – pro každou příležitost existuje Callebaut Callet™.

S KAŽDÝM CALLET™ ZANECHÁVÁTE STOPU.

Vaše volba pro Callebaut je volbou pro prosperující pěstitele kakaa. Pro každý Callet™ z řady Finest Belgian Chocolate Callebaut získává 100% udržitelné kakao. A za každý zakoupený balíček je část reinvestována do pěstitelů a jejich komunit. Partnerstvím s Nadací Cocoa Horizons, která spolupracuje přímo s pěstitelskými skupinami, podporujeme školení pěstitelů a podporujeme mladé pěstitele a pěstitelky, aby vynikali ve svém řemesle.

PROČ CALLEBAUT?

Snaha o lepší není jen o vytvoření lepší čokolády, ale také o vytvoření lepší budoucnosti pro nás všechny. Budoucnosti, kde mohou pěstitelé kakaa prosperovat, komunity mohou zlepšit své živobytí, budoucnosti, kde mohou šéfkuchaři a řemeslníci z celého světa pracovat, snít a plnit si své sny. A budoucnosti, kde si příští generace může užívat čokoládu a zároveň snižovat náš dopad na planetu.