Ochucovací pasta karamelizované fíky Babbi, 270g
Kód: 92253Detailní popis produktu
BABBI – CREMADELIZIA KARAMELIZOVANÉ FÍKY
Ochucovací prémiová pasta s karamelizovanými fíky 60%.
Vysoce koncentrovaná pasta.
Složení: Fíky 60 %, cukr, med, glukózový sirup, barviva: kaustický sulfitový karamel (E150b); Karamelizovaný cukr, Citronová a pomerančová kůra, Rumový destilát Může obsahovat SIŘIČITY
Hmotnost: 270 g
Použití:
Zmrzlina
Krémy
Ganache
Mousse
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
DOMOV NEJLEPŠÍ BELGICKÉ ČOKOLÁDY
Callebaut používá pouze nejkvalitnější suroviny a již více než 100 let vyrábí v srdci Belgie nejlepší belgickou čokoládu. Čokoláda Callebaut, vyrobená s odhodláním předávaným z generace na generaci, je každý den spolehlivým pomocníkem pro šéfkuchař a nadšence při vytváření skvělých chutí.
OBJEVTE CALLEBAUT PRO PROFESIONÁLY OBORU STRAVOVÁNÍ
Callebaut nabízí nepřekonatelnou odbornost, která vám pomůže získat z čokolády maximum při každé příležitosti. To je všestrannost, kvalita a konzistence pěti barev Callebaut . Odhodlání předávané z generace na generaci k vytváření nejlepší belgické čokolády. A to vše je vyrobeno ze 100% udržitelného kakaa.
Objevte pět barev Callebaut, všechny vyrobené z nejlepší belgické čokolády. Od hluboké intenzity tmavé po neodolatelnou krémovost bílé a mléčné, až po vzrušující a inovativní rubínovou a zlatou – pro každou příležitost existuje Callebaut Callet™.
S KAŽDÝM CALLET™ ZANECHÁVÁTE STOPU.
Vaše volba pro Callebaut je volbou pro prosperující pěstitele kakaa. Pro každý Callet™ z řady Finest Belgian Chocolate Callebaut získává 100% udržitelné kakao. A za každý zakoupený balíček je část reinvestována do pěstitelů a jejich komunit. Partnerstvím s Nadací Cocoa Horizons, která spolupracuje přímo s pěstitelskými skupinami, podporujeme školení pěstitelů a podporujeme mladé pěstitele a pěstitelky, aby vynikali ve svém řemesle.
PROČ CALLEBAUT?
Snaha o lepší není jen o vytvoření lepší čokolády, ale také o vytvoření lepší budoucnosti pro nás všechny. Budoucnosti, kde mohou pěstitelé kakaa prosperovat, komunity mohou zlepšit své živobytí, budoucnosti, kde mohou šéfkuchaři a řemeslníci z celého světa pracovat, snít a plnit si své sny. A budoucnosti, kde si příští generace může užívat čokoládu a zároveň snižovat náš dopad na planetu.