Ochucovací pasta JOYPASTE, Vanilka Madagaskar Bourbon 200g
Kód: 60362Detailní popis produktu
Ochucující vanilková pasta - Pasta obsahuje kombinaci Madagaskarské vanilky a vanilky Bourbon pěstované na ostrově Reunion.
Vysoce koncentrovaná pasta.
Pasta je vyrobena z kvalitních surovin, aby Vaše zmrzlina chutnala přímo dokonale!
Hmotnost: 200g
Dávkování:
Zmrzlina: Použijte 20-30g na 1l vody.
Cukrářská výroba: Použijte 20-30g na 1kg krému
Použití:
Zmrzlina
Krémy
Ganache
Mousse
Ochucovací ovocná pasta vhodná do cukrářských výrobků, zmrzlin a podobně.
Složení:
cukr, glukózový sirup, kondenzované odstředěné mléko, Madagaskar - Bourbon vanilkový extrakt, přírodní vanilkové aroma, Madagaskar - Bourbon vanilkový lusk, modifikovaný škrob, aroma, rostlinné výtažky
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.