Poslední objednávky expedujeme 20.prosince (doporučujeme objednat nejpozději 18.12.), poté až 6.ledna.

Nastavitelná forma kruhová Double Barrel 18-25cm (výška 22cm), II.JAKOST

Kód: 92293
719 Kč –20 %
Nastavitelná forma kruhová Double Barrel 18-25cm (výška 22cm), II.JAKOST
719 Kč –20 % 575 Kč 475,21 Kč bez DPH
Skladem
Možnosti doručení

Forma je lehce ohnutá.

Detailní informace

Pomoc s výběrem
Pomoc s výběrem
Rádi a často radíme s výběrem produktů.
Spolehlivý výběr
Spolehlivý výběr
Můžete se na nás obrátit, co řekneme to splníme.
Rady s pečením
Poradíme i s pečením. Máme blog a ptáte se nás ve zprávách.
Cukrářská dílna
Cukrářská dílna
Jsme vaší inspirací a malou cukrářskou dílnou.

Detailní popis produktu

II.jakost - Forma je lehce ohnutá v jednom místě.

Speciální vysoká forma vhodná pro Double Barrel - dvojité dorty.


Tyto vysoké dorty většinou mají skryté separační plato, aby byla zajištěna dobrá stabilita. V této formě dort můžete jednoduše plnit a získat tak perfektně rovný a hladký tvar.


- ve formě lze péct, dort naplnit a chladit v lednici. 
- vyrobena z prvotřídní nerezavějící oceli. Lze mýt v myčce.
- každá forma obsahuje 4 jistící sponky
- průměr od 18 do 25cm, výška 22cm
- forma nemá dno
Výrobce: DR ranty - for LKstore
Výhoda těchto forem je jejich variabilita. Jedná se o polohovatelnou formu, u které mohou vzniknout odchylky v průměru. Dbejte na opatrnou manipulaci při mytí.

K formě doporučujeme zakoupit vkládací fólii na chlazení dortů Transparentní fólie LKstore 20cm/10m

Jedná se o polohovatelnou formu, u které mohou vzniknout odchylky v průměru. Dbejte na opatrnou manipulaci při mytí. Doporučujeme formu příliš neroztahovat nebo mýt v myčce. Formu doporučujeme jednou za čas vložit do jiné podobné formy nebo hrnce, aby se tvar opětovně ustálil.
Upozornění: u krajních rozměrů nemusí forma držet dokonalý tvar. Na tyto případy se nevztahuje reklamace.

Tipy na pečení:
Dobře vyšlehané piškotové těsto nevytéká. Formu stačí položit na plech s pečícím papírem. 
U hutnějších těst typu Red Velvet, kefír nebo u tučnějších těst, je nutné formu obalit pečícím papírem nebo alobalem.
Formu není nutné vymazávat. Korpus doporučujeme vykrojit z formy tenkým dlouhým nožem po vychlazení. 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: