Kakaové máslo Callebaut, 200g
Kód: 92333Související produkty
Detailní popis produktu
Vysoce kvalitní 100% kakaové máslo v peckách.
Vvhodné při výrobě čokolády, kdy je potřeba snížit její viskozitu
Do pralinkových náplní
Ke zdobení - lze obarvit
Vhodné na přípravu VELVET efektu a barvení skořápek na pralinky.
Přináší také nový způsob temperování čokolády a zahušťování krémů.
Můžete jej použít také ke zlepšení tekutosti čokolády do fontán nebo fondue.
Kakaové máslo je přírodní rostlinný tuk nažloutlé barvy.
Vyrábí se lisováním pražených kakaových bobů.
Přírodní 100% čisté kakaové máslo.
- Kakaové máslo je vysoce stabilní tuk.
- Používá se především při cukrářské výrobě čokolády a výrobků z ní.
- Přináší také nový způsob temperování čokolády a zahušťování krémů.
- Můžete jej použít také ke zlepšení tekutosti čokolády do fontán nebo fondue.
- Neobsahuje cholesterol a oproti jiným tukům má značně nižší obsah kalorií.
Hmotnost: 200 g
(Jedná se rozvážené balení)
Složení: kakaová máslo
Ve vyšších teplotách neručíme za kvalitu doručení.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
DOMOV NEJLEPŠÍ BELGICKÉ ČOKOLÁDY
Callebaut používá pouze nejkvalitnější suroviny a již více než 100 let vyrábí v srdci Belgie nejlepší belgickou čokoládu. Čokoláda Callebaut, vyrobená s odhodláním předávaným z generace na generaci, je každý den spolehlivým pomocníkem pro šéfkuchař a nadšence při vytváření skvělých chutí.
OBJEVTE CALLEBAUT PRO PROFESIONÁLY OBORU STRAVOVÁNÍ
Callebaut nabízí nepřekonatelnou odbornost, která vám pomůže získat z čokolády maximum při každé příležitosti. To je všestrannost, kvalita a konzistence pěti barev Callebaut . Odhodlání předávané z generace na generaci k vytváření nejlepší belgické čokolády. A to vše je vyrobeno ze 100% udržitelného kakaa.
Objevte pět barev Callebaut, všechny vyrobené z nejlepší belgické čokolády. Od hluboké intenzity tmavé po neodolatelnou krémovost bílé a mléčné, až po vzrušující a inovativní rubínovou a zlatou – pro každou příležitost existuje Callebaut Callet™.
S KAŽDÝM CALLET™ ZANECHÁVÁTE STOPU.
Vaše volba pro Callebaut je volbou pro prosperující pěstitele kakaa. Pro každý Callet™ z řady Finest Belgian Chocolate Callebaut získává 100% udržitelné kakao. A za každý zakoupený balíček je část reinvestována do pěstitelů a jejich komunit. Partnerstvím s Nadací Cocoa Horizons, která spolupracuje přímo s pěstitelskými skupinami, podporujeme školení pěstitelů a podporujeme mladé pěstitele a pěstitelky, aby vynikali ve svém řemesle.
PROČ CALLEBAUT?
Snaha o lepší není jen o vytvoření lepší čokolády, ale také o vytvoření lepší budoucnosti pro nás všechny. Budoucnosti, kde mohou pěstitelé kakaa prosperovat, komunity mohou zlepšit své živobytí, budoucnosti, kde mohou šéfkuchaři a řemeslníci z celého světa pracovat, snít a plnit si své sny. A budoucnosti, kde si příští generace může užívat čokoládu a zároveň snižovat náš dopad na planetu.