Invertní curk LorAnn, 30ml

Kód: 92395
Novinka
Značka: LorAnn
105 Kč 93,75 Kč bez DPH
Skladem
Možnosti doručení

Detailní informace

Pomoc s výběrem
Pomoc s výběrem
Rádi a často radíme s výběrem produktů.
Spolehlivý výběr
Spolehlivý výběr
Můžete se na nás obrátit, co řekneme to splníme.
Rady s pečením
Poradíme i s pečením. Máme blog a ptáte se nás ve zprávách.
Cukrářská dílna
Cukrářská dílna
Jsme vaší inspirací a malou cukrářskou dílnou.

Detailní popis produktu

Vylepšete svou výrobu cukroví s Lorann Invertase - 30 ml, přírodním enzymem, který přeměňuje fondán z pevného na tekutý. 

Zadržování vlhkosti: Udržuje vaše pečivo a cukrovinky vlhké a chutné.
Zabraňuje krystalizaci: Ideální pro hladké středy ganache.
Efektivní reakce: Upravte množství pro rychlejší zkapalnění fondánu.
Nejlepších výsledků dosáhnete přidáním invertázy do vlhkého fondánu a uskladněním cukroví při pokojové teplotě, abyste proces urychlili.

Uchovávejte v chladu pro maximální trvanlivost.

Typická aplikační dávka je 0,1 až 0,25 procenta z celkového množství.

Složení: glycerol, invertáza.

Může obsahovat stopy: vajec, arašídů, sóji, mléka, oxidu siřičitého a siřičitanů (E220-E228) v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako SO2.

Tento produkt má: Kosher certifikaci.

Skladujte na suchém místě. Nevystavujte slunečnímu záření po dlouhou dobu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

LorAnn je známý svými koncentrovanými profesionálními aromatickými přísadami a éterickými oleji, ale produktová řada LorAnn zahrnuje kromě mnoha příchutí také řadu doplňků pro výrobu a pečení cukrovinek. V naší nabídce najdete pekárenské emulze "Bakery Emulsions". Téměř všechny potravinářské výrobky jsou certifikovány jako košer, bez přidaného cukru a bez lepku.