Hořká čokoláda Arabesque Noir 72%, 500g

Kód: 20312
339 Kč 302,68 Kč bez DPH
Skladem
Možnosti doručení

Detailní informace

Pomoc s výběrem
Pomoc s výběrem
Rádi a často radíme s výběrem produktů.
Spolehlivý výběr
Spolehlivý výběr
Můžete se na nás obrátit, co řekneme to splníme.
Rady s pečením
Poradíme i s pečením. Máme blog a ptáte se nás ve zprávách.
Cukrářská dílna
Cukrářská dílna
Jsme vaší inspirací a malou cukrářskou dílnou.

Detailní popis produktu

Kvalitní belgická hořká čokoláda s 72 % kakaové sušiny, která se rychle a dobře rozpouští, snadno zpracovává a výrobkům dodává skvělou chuť a lesk. Je vhodná pro potahování, plnění a dekorování cukrářských výrobků, na bonbony a spoustu dalších aplikací.

Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor E322 (sója), aroma
Může obsahovat stopy: mléko

Práce s čokoládou:
Rozehřejte na teplotu 47 °C. 2/3 hmoty zchlaďte temperací na teplotu 28 °C a přilijte ke zbývající 1/3 rozpuštěné hmoty. Hmotu průběžně promíchávejte. Při zpracování by hmota měla mít teplotu 31°C.
Skladování: v chladu (10-20°C) a suchu, chraňte před světlem.

Hmotnost: 500 g

Výrobce: Zeelandia

Ve vyšších teplotách neručíme za kvalitu doručení.


Ve vyšších teplotách neručíme za kvalitu doručení.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola