Forma na pralinky Tritanová CUPOLA T- CH019 Silikomart

Kód: 60070
Akce Výprodej
Značka: Silikomart
419 Kč –10 %
silikomart tritan chocolate mold cupola t tablet 3 63846
419 Kč –10 % 377 Kč 311,57 Kč bez DPH
Skladem
Možnosti doručení

Forma na 3 čokoládové tabulky

Detailní informace

Detailní popis produktu

Forma na 3 čokoládové tabulky

Popusťte uzdu své kreativitě s formou Cupola-P Tritan, ideální pro výrobu čokoládových pralinek, navrženou ve spolupráci s MOF Chocolatier-Confiseur Paul Occhipinti.

Materiál THE TRITAN™ : vrchol řady ve výrobě čokolády.
Převaha Tritanu™ ve srovnání s jinými plastovými materiály byla široce prokázána:

  • Materiál nejvyšší kvality pro profesionální tvorbu
  • díky tomu jsou všechny přípravky uvnitř lesklé a dokonalé
  • NEOBSAHUJE BPA a BPS a další bisfenoly škodlivé pro naše zdraví
  • odolává nárazům i v případě náhodných pádů
  • lze mýt v myčce při zachování lesku
  • velmi lehké, což umožňuje velmi snadné zpracování
  • extrémně transparentní, aby bylo možné pečlivě sledovat proces krystalizace

    Všechny komponenty z materiálu polykarbonát/ABS v tomto produktu byly upgradovány na materiál TRITAN™.

Výroba čokoládových bonbonů je velice jednoduchá.

Při výrobě plných čokolád nalijeme do formy čokoládovou hmotu, povrch srovnáme cukrářskou kartou a necháme ztuhnout.

Pokud chceme vyrábět plněné bonbony, musíme nejdříve vyrobit tzv. skořápku, to představuje nanesení čokolády na boky tvarované formy, dáme do mrazáku podchladit a pokud je vrstva tenčí, naneseme vrstvu druhou. Do vytvořené skořepiny vkládáme požadovanou náplň - marcipán, alkoholové náplně, oříškové nebo karamelové. Záleží jen na naší fantazii a chuti. Při plnění skořepiny nezapomeneme na ponechání prostoru na zavíčkování bonbonu – tj. zalití náplně další vrstvičkou čokolády. Formu opět vkládáme do chladu a po ztuhnutí vyklepneme.

3 dutiny
Rozměry dutiny: 153 mm x 74,7 mm x 14 mm
Celkové rozměry formy: 275 mm x 175 mm x 25 mm
Vyrobeno v Itálii

 

 

  

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: