Forma na pralinky Tritanová CUPOLA T- CH019 Silikomart
Kód: 60070Detailní popis produktu
Forma na 3 čokoládové tabulky
Popusťte uzdu své kreativitě s formou Cupola-P Tritan, ideální pro výrobu čokoládových pralinek, navrženou ve spolupráci s MOF Chocolatier-Confiseur Paul Occhipinti.
Materiál THE TRITAN™ : vrchol řady ve výrobě čokolády.
Převaha Tritanu™ ve srovnání s jinými plastovými materiály byla široce prokázána:
- Materiál nejvyšší kvality pro profesionální tvorbu
- díky tomu jsou všechny přípravky uvnitř lesklé a dokonalé
- NEOBSAHUJE BPA a BPS a další bisfenoly škodlivé pro naše zdraví
- odolává nárazům i v případě náhodných pádů
- lze mýt v myčce při zachování lesku
- velmi lehké, což umožňuje velmi snadné zpracování
- extrémně transparentní, aby bylo možné pečlivě sledovat proces krystalizace
Všechny komponenty z materiálu polykarbonát/ABS v tomto produktu byly upgradovány na materiál TRITAN™.
Výroba čokoládových bonbonů je velice jednoduchá.
Při výrobě plných čokolád nalijeme do formy čokoládovou hmotu, povrch srovnáme cukrářskou kartou a necháme ztuhnout.
Pokud chceme vyrábět plněné bonbony, musíme nejdříve vyrobit tzv. skořápku, to představuje nanesení čokolády na boky tvarované formy, dáme do mrazáku podchladit a pokud je vrstva tenčí, naneseme vrstvu druhou. Do vytvořené skořepiny vkládáme požadovanou náplň - marcipán, alkoholové náplně, oříškové nebo karamelové. Záleží jen na naší fantazii a chuti. Při plnění skořepiny nezapomeneme na ponechání prostoru na zavíčkování bonbonu – tj. zalití náplně další vrstvičkou čokolády. Formu opět vkládáme do chladu a po ztuhnutí vyklepneme.
3 dutiny
Rozměry dutiny: 153 mm x 74,7 mm x 14 mm
Celkové rozměry formy: 275 mm x 175 mm x 25 mm
Vyrobeno v Itálii
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.