RUBY Čokoláda 47,3%, Callebaut, 2,5kg
Kód: LK-2184.1
Související produkty
Detailní popis produktu
Čokoláda RUBY je vyrobena ze speciálně vypěstovaných červených bobů.RUBY je zcela bez přidaných barviv a aromat.
chuť RUBY je příjemně osvěžující, ovocná s mírně kyselými tóny.
Díky RUBY můžete objevit nové možnosti párování čokolády s dalšími ingrediencemi.
Při rozpouštění čokolády nesmí teplota překročit 45°C.
Složení: cukr, kakaové máslo, sušené odstředěné mléko, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, emulgátor: sójový lecitin, regulátor kyselosti: kyselina citronová, přírodní vanilkové aroma.
Obsah kakaových součástí: 47,3%
Obsah kakaového másla: 29,5%
Obsah mléčných součástí: 26,4%
Tuk: 35,9%
Hmotnost: 2,5 kg (originál)
Výrobce: Callebaut
Ve vyšších teplotách neručíme za kvalitu doručení.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
DOMOV NEJLEPŠÍ BELGICKÉ ČOKOLÁDY
Callebaut vyrábí čokoládu v srdci Belgie již více než 100 let. Používá pouze nejkvalitnější suroviny a od svého vzniku se odhodlaně věnuje vytváření té nejlepší belgické čokolády. Tento závazek k kvalitě, tradici a inovacím dělá z čokolády Callebaut spolehlivého pomocníka pro šéfkuchaře a cukráře po celém světě, kteří vytvářejí vynikající a nezapomenutelné chutě.
OBJEVTE CALLEBAUT PRO PROFESIONÁLY OBORU STRAVOVÁNÍ
Callebaut se pyšní odborností a inovacemi, které pomáhají profesionálům z oblasti gastronomie dosáhnout z čokolády to nejlepší při každé příležitosti. Nabízí širokou škálu produktů – od intenzivní tmavé čokolády až po krémovou bílou a mléčnou čokoládu, a nově také rubínovou a zlatou čokoládu. Všechny produkty jsou vyrobené z 100% udržitelného kakaa, což podporuje odpovědné pěstování a šetrný přístup k přírodním zdrojům.
S KAŽDÝM CALLET™ ZANECHÁVÁTE STOPU
Výběrem čokolády Callebaut nejenže podporujete nejlepší belgickou čokoládu, ale také přispíváte k lepší budoucnosti pro pěstitele kakaa. Pro každý Callet™ z řady Finest Belgian Chocolate Callebaut získává 100% udržitelné kakao. Část z výnosů je reinvestována do pěstitelských komunit, což zahrnuje školení pro pěstitele a podporu mladých farmářů a farmářek v jejich profesním růstu. Callebaut je partnerem Nadace Cocoa Horizons, která spolupracuje s pěstovatelskými skupinami na zajištění udržitelného rozvoje a lepších pracovních podmínek.
PROČ CALLEBAUT?
Callebaut je víc než jen výroba čokolády. Je to závazek k lepší budoucnosti pro všechny – pro pěstitele kakaa, kteří mohou prosperovat díky spravedlivým podmínkám, pro komunity, které zlepšují své životní podmínky, a pro kuchaře, cukráře a řemeslníky, kteří mohou ve své práci růst a rozvíjet své sny. A především je to budoucnost, ve které si příští generace mohou užívat čokoládu a zároveň snižovat náš dopad na planetu.