1. část: "voda"
Ingredience:
- 500 g kakaového prášku deZaan True Gold
- 100 g granulovaného cukru
- 1 l vody
Postup:
- V termomixéru smíchejte všechny ingredience.
- Míchejte při nízké/střední rychlosti při 50°C/122°F po dobu 1 hodiny.
- Nechte vychladnout a dásledně zmrazte.
2. část: "sirup"
Ingredience:
- 1,000 g granulovaného cukru
- 2 l vody
- 1 l citronové šťávy (pro méně kyselé nižší množství do 800 g)
- ½ tyčinky skořice
- 1 badyán
Postup:
- Všechny ingredience přiveďte k varu.
- Sundejte z plotny a přikryjte. Nechte 24 hodin louhovat v lednici.
- Koření sceďte a uložte zpět do lednice.
3. část: kompletace
Ingredience:
Postup:
- Jakmile jsou všechny komponenty vyrobeny, začněte přidáním zlaté vody do limonádového základového sirupu.
- Míchejte, dokud se nespojí a dejte do lednice vychladnout.
- Nápoj podávejte ideálně s ledem a pro ještě zajímavější vzhled doporučujeme okraje skleničky ozdobit kakaovým cukrem!
Zmínky z receptu:
Poznámka k receptu:
Recept pro Vás vybral a přeložil tým LKStore